20 dec. 2012

De vorbă cu lumea intreaga

-Domeniul meu privat >>>   http://ghpitran.ro

-Google Statistics >>>       aici

-Poate va intereseaza si >>>  Google+

-Aici veti vedea...   



 

-Arhiva aici >>>      O 'arhiva' a mea=

-Si aici >>>        ETC...


-Vedeti si aici >>>   O alta pagina

-Luceafarul Romaniei     Eminescu


-De toate pentru toti!-

* AMINTIRI DIN SECOLUL XXI 2001,-2014 MEDGIDIA,ROMANIA *


-Mergi si la 'gramada'   ===>>>    De toate...



























































De vorbă cu... BUN VENIT!




Adăugaţi o legendă




6 comentarii:

nartip spunea...

In fotografii vedem fata nefardata a Medgidiei.Pe copii ii invata sa realizeze fotografii artistice in timp ce ei traiesc in mizeria din oras si se lovesc cu capul de stalpii de pe trotuarul de numai 50cm in unele zone,iar in altele intri cu trotuarul in casa oamenilor.Aceia au extins casele ocupand trotuarul in numele 'democratiei' lor si al nesimtirii si prostiei crase a conducatorilor si sefilor platiti din banul public pentru gospodarirea oraului...iar noi nu avem nimic de spus,nici chiar aici unde ni se ofera spatiu!?!
-Va asigur ca ceeace veti scrie aici va fi citit de toata lumea de pe glob.Succes si curaj!

Anonim spunea...

Buna seara.ESTE ora 20,20 a zilei de 29 decembriea.c.
Am vizionat,nu o data,clipurile in care este infatisata "fata" orasului nostru.Urat,foarte urat. Poate sunt si alte locuri cu care sa ne mandrim, dar oare exista?si daca sunt , cate sunt ?
As fi recunoscator Domnului Nartip daca ar posta si alte filmari: exemplu drumurile noastre ... spatiile nostre verzi(cate mai sunt...)curatenia in spatiile verzi .... starea falezei canalului,starea gardului de protectie al canalului,ramasitele de la acoperisuri urmare vantului puternic din 2/3/4 decembrie care se regasesc in spatiul verde din imprejurul blocurilor,starea de degradare a stadionului municipal impreuna cu anexele acestuia, cladirile noi care se fac cu peretele in marginea trotuarului iar daca esti putin mai inalt si treci pe trotuar risti sa te lovesti cu capul de cladire(vezi DIOS),trotuare cu latimea mai mica de 50 cm si cu stalp pe mijlocul acestuia,chioscuri pe trotuare.
Biroul urbanism din primarie elibereaza avize de construire a noi cladiri fara a avea o "privire" in viitor,strazile raman tot mai inguste(vezi Republicii spre spital) si cate si mai cate.....
semnez "cosmopolitan"
Felicitari: am vizionat clipul lui Tudor Gheorghe.

nartip spunea...

@ 29 decembrie 2012, 10:41
Anonim spunea
===================================
-Daca mai 'scotocesti' ai sa gasesti tot ceeace doresti.Chiar si pe acest blog,in banda stanga,se afla 'butonul' cu youtube de unde ajungi la canalul meu nartip2
-In privinta lui 'anonim' pe mine nu ma deranjeaza,dar daca imi dau un nume-oricare- ma 'definesc' in multimea de anonimi unde multi sunt doar anonimi.Multumesc pentru comentariu si afla ca la aceste bloguri au link-uri prefectul,guvernu,Euro Parlamentul,mediul,etc.De la UE am in casa instalat un ruter care monitorizeaza taficul internet in zona Medgidia pentru reteaua UPC care este americana,punct NATO.Vezi blogurile mele si vei gasi si site-ul Parlamentului European cu televiziunea sa,unde vei fi la curent cu totate dezbaterile de acolo,inclusiv cu traducerea in Limba Romana.Transmite asta mai departe cunoscutilor.

nartip spunea...

Referitor la starea gardului de protectie de pe malul canalului,am si poze cu cei care l-au demolat.Sunt de la Administratia Cai Navogabile!Pe malul stang l-au luat pur si simplu,iar pe cel drept au inlocuit fonta ornamentala cu tevi ordinare si acuma fac un proiect pentru 'modernizare'falezape care sa o predea in administrarea Primariei,care si ea face un proiect legat de acela ca sa iasa un tot...iese o suma frumoasa de bani si fontaornamentala montata prin curtile vilelor lor...!!!

Anonim spunea...

Buna ziua.
De la cosmopolitan.
La multi ani tuturor cititorilor acestui blog si nu numai,la fel tuturor locuitorilor acestui oras.
Multumesc pentru raspunsul la comentariul meu.
In ceea ce priveste filmarile/clipurile filmate si expuse pe acest blog vad prea putine vizionari,fapt care ma face sa gandesc ca nu sunt multi aceia care sa-i intereseze "fata" orasului nostru sau acest blog/forum nu este cunoscut de medgidieni.Filmarile cu "activitatea" raja in orasul nostru au vreun efect ? Dupa cum se vede ..nu. Nu spun ca acestea nu ar face bine orasului nostru si implicit noua medgidienilor dar cei in drept nu se autosesizeaza. Ramane,atunci,ca noi sa actionam. Dar cum?!Sa iesi/iesim un strada nu iese nimeni,sa-i sanctionam prin "VOT" s-a vazut destul de clar felul in care voteaza romanii.Chiar si cei cu dosare penale in instanta sunt votati si inca cu procente mari,atunci .... ne meritam soarta.
Din p.d.v. economic se vede ce fac parlamentarii noului guvern "intelectualii romaniei" cei 588 si mai ales guvernul Ponta:energia electrica majorata cu 10 %,gazele urmeaza ca de intai iulie sa fie majorate si acestea cu 8 % apoi cu inca 2 % in octombrie,cresterea accizelor la tigari,alcool,cafea(plus taxa de viciu)impozitele locale vad ca raman ca in 2012,dar a lasat primarul o portita pentru majorare....pensiile vor fi indexate cu 4 % ( vai ce realizare!)la o mie de lei iti mai da 40 de lei si acestia vor fin impozitati cu 16%si 5,5%..
Ce mai,o sa fie un lux pentru noi....Ma opresc aici. Sa auzim de bine.
cosmopolitan,Medgidia 02.01.2012+1.ora 11,52

nartip spunea...

@ cosmopolitan.

-Multumesc pentru vizita si pentru urare,cu care la randu-mi doresc sa-ti raspund.In privinta vizitelor pe blogguri,in general,ele sunt multe dar putini scriu comentarii din diferite motive.Azi,02.01.2013 acest blog are 21.087 vizite pana la ora la care scriu acest comentariu si numai azi 5 vizitatori pana la aceasta ora.Din cei 5 de azi dta.ai scris un comentariu.
-Este important ca acest blog este vazut pana in Australia si pana in America,inclusiv si la Europarlament.Te asigur de asta fara lipsa de onestitate,confirmat prin colaborarile mele.Intre noi locuitorii ar trebui sa existe ceva care sa ne mentina in legatura/socializare pe cat mai multi,in cunostinta de cauza-precum si dta.- si sa ne adune la actiuni comune,inclusiv la a determina/forma opinia civica in masura sa aduca cetatii/cetateanului ceeace ii trebuie.La Dios este cel mai recent moment,culmea si in centrul orasului de idiotenie.Certificatul de Urbanism rezultat in urma Studiului de Impact nu ar fi permis asa ceva.Emitentul acestor acte este responsabil de verificarea respectarii lor.
-Inspectia de Stat in Constructii poate dispune demolarea acelei cladiri si aducerea strazii la starea initiala.dar...care inspectie de stat???Autonomie Locala?Va fi moartea localitatilor prin gospodarirea precum a orasului nostru.Vom ajunge la stadiul epocii fanariote.
-Cand pe 30 dec.2012 am dat prefectului-litera mica spune tot- link-ul catre youtube la nartip2 unde vede apa menajera de la pod,i-am scris sa nu-mi raspunda in niciun fel,pentru ca nu=l cred...
-Am aflat ca vin si cei de la Garda de Mediu si le da amenzi si lor si Primariei,ei platesc amenzile din banii nostri si rad ca prostii fata de sumele pe care le mananca ei din banii europeni si taxe locale.Sa ne dea Dumnezeu sanatate si un pic de noroc ca sa putem cel putin pentru copii copiilor nostri sa mai pregatim o alta viata.